Uitnodiging: avond met getuigenissen en analyse over de oorlog in Yemen op 25/03

Al 4 jaar is er een “onzichtbare” bloederige oorlog bezig in Yemen.  Op 25 maart om 19u, organiseren we een avond met getuigenissen en analyse over de oorlog in Yemen. We zullen kunnen luisteren naar getuigenissen van vluchtelingen over de situatie in hun land en we zullen proberen te begrijpen welke verschillende aspecten er spelen en hoe we kunnen reageren.

Het wordt een heel interessante avond en hopen op jullie deelname te kunnen rekenen. Jullie kunnen het evenement ook delen onder jullie vrienden en kennissen. zie link: https://www.facebook.com/events

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s